Manuel fertilitetsbehandling

Naturlig gravid

Micha Grøn har specialiseret sig i at behandle infertilitet med fysioterapi. Metoden kalder hun MANUEL FERTILITET.

Sygdomme som PCOS (polycystisk ovariesyndrom) og endometriose, alder, nedsat sædkvalitet er nogle af de mest almenkendte årsager til nedsat reproduktion. Men også andre sygdomme, kirurgiske indgreb og traumer kan bidrage negativt til en systematisk dysfunktion i bækkenet og de tilhørende organer.

Nedsat funktion af de reproduktive organer giver infertilitet. Med denne blide form for behandling øger du funktionen af dine reproduktive organer og dermed også muligheden for at blive gravid

Grundtanken i MANUEL FERTILITET tager udgangspunkt i Merciér Therapy, Wurn technique og Mojzisova metoden - alle er evidensbaserede metoder til primært at fremme fertilitet - naturligt gennem målrettet fysioterapi og livsstilsrådgivning.

Micha Grøn er som gynobs fysioterapeut specialiseret i diagnosticering og behandling af sygdomme i underlivet og inddrager disse konkrete faglige kompetencer og metoder i fertilitets-behandlingen for at sikre klienten den bedste behandling og for at opnå de bedste resultater.

Behandlingen er en blid form for gynovisceral manipulation - løsning af spændinger og arvæv i underlivets reproduktive organer; ovarier, æggeledere og livmoder, de omkringliggende og relaterede muskler, ligamenter, bindevæv og led. Den manuelle behandling følges op af specifikke hjemme øvelser, som udføres dagligt før og under en graviditet

 

Målet er:

At skabe fri bevægelighed så blodforsyning og nerveforsyning er optimal.

At reducere sammenvoksningerne i og omkring organer, bindevæv, sener, muskler og led.

At normalisere funktionen af strukturerne i bækkenet, underlivet, hofter og den nederste del af ryggen som funktionel enhed.

 

Et fertilitetsforløb består af en indledende samtale og undersøgelse ud fra hvilken din behandling tilrettelægges. Der gives efterfølgende 1 times behandling om ugen i min. 6 uger.

I nogle tilfælde er det nødvendigt at give flere behandlinger ud over de 6 timer.

Overvejer du, eller er du allerede i et behandlingsforløb med kunstig tilførseaf hormoner, kunstig insemination (IUI) og kunstig befrugtning  (IVF), kan du med fordel kombinere disse former for fertilitetsbehandlinger med MANUEL FERTILITET og dermed øge din chance for at blive gravid.