Micha Grøn

Fysioterapeut, B.A., Urogynobs fysioterapeut, MANUEL FERTILITETS behandler, Pilates instruktør.

Micha Grøn Klinikken Charlottenlund har målrettet behandling af kvinder og mænd.

Micha Grøn er uddannet fysioterapeut, B.A. 2003. Hun er urologisk - gynækologisk - obstetrisk fysioterapeut (urogynobs) og arbejder med diagnosticering og behandling af symptomer i reletion til eller direkte i bækkenet og underlivet.

Micha Grøn er særligt interesseret i at behandle infertilitet gennem fysioterapeutiske metoder og laserterapi. Hun har uddannet sig og uddanner sig fortsat specifikt indenfor dette felt, som benævnes MANUEL FERTILITETSBEHANDLING, og som bygger på de anerkendte metoder til at fremme fertilitet manuelt kombineret med sin faglige baggrund som urogynobs fysioterapeut og mangeårige erfaring inden for almen fysioterapi. Behandlingen er designet til at forbedre dine chancer for at blive gravid ved at optimere dine fysiske forudsætninger for at modne æg i ovarierne og at modtage og bære et befrugtet æg i livmoderen. Læs mere om evidens og rationalet bag MANUEL FERTILITETSBEHANDLING under EVIDENS.

Micha Grøn behandler alle former for smerte og problemer med underlivet og bækkenet, lyske og ryg hos både mænd og kvinder, også arvævsbehandling efter indgreb i underlivet eller kvinder med smerter under graviditet.

Micha Grøn har en klar filosofi om hele tiden at udvikle fagligheden og metoderne til fysioterapeutisk behandling med fokus på kvinder og mænd. Derfor arbejder klinikken tæt sammen med almen praktiserende læger, gynækologer, urologer og jordmødre. Klinikken afholder workshops omhandlende relevante emner indenfor det urogynækologiske speciale.

Micha Grøns tilgang til enhver behandling er helhedsorienteret. Her handler det om at behandle årsagen – og ikke kun symptomerne. Et behandlingsforløb involverer en selvudvikling, hvor du efterfølgende bliver i stand til helt eller delvist at vedligeholde eller behandle dig selv på egen hånd gennem livsstilsændringer, kost og motion.

Micha Grøn har siden 2006 arbejdet som almen praktiserende fysioterapeut hos Strandvejens fysioterapi og træning, Hellerup Sundhedscenter, og kan behandle alle former for fysiske problemstillinger. I dag holder Micha Grøn til i sin klinik, Micha Grøn Klinikken Charlottenlund, som ligger på Frisersvej 16,1. sal i Charlottenlund.