Micha Grøn

Fysioterapeut, B.A., Gynobs fysioterapeut, MANUEL FERTILITETS behandler, Pilates instruktør.

Micha Grøn Fertilitet & Fysioterapi har målrettet behandling af kvinder.

Micha Grøn er uddannet fysioterapeut, B.A. 2003. Hun er gynækologisk obstetrisk fysioterapeut (gynobs) og arbejder med diagnosticering og behandling af bækkenet og bækkenbunden.

Micha Grøn er interesseret i at behandle infertilitet gennem fysioterapeutiske metoder. Hun har uddannet sig specifikt indenfor dette felt, som benævnes MANUEL FERTILITETSBEHANDLING, og som bygger på de anerkendte metoder til at fremme fertilitet manuelt kombineret med sin faglige baggrund som gynobs fysioterapeut og mangeårige erfaring inden for almen fysioterapi. Behandlingen er designet til at forbedre dine chancer for at blive gravid ved at optimere dine fysiske forudsætninger for at modne æg i ovarierne og at modtage et befrugtet æg i livmoderen. Læs mere om evidens og rationalet bag MANUEL FERTILITETSBEHANDLING under EVIDENS.

Micha Grøn Fertilitet & Fysioterapi har en klar filosofi om hele tiden at udvikle fagligheden og metoderne til fysioterapeutisk behandling med fokus på kvinder. Derfor arbejder klinikken tæt sammen med almen praktiserende læger, gynækologer og jordmødre.

Micha Grøns tilgang til enhver behandling er helhedsorienteret. Her handler det om at behandle årsagen – og ikke kun symptomerne. Et behandlingsforløb involverer en selvudvikling, hvor du efterfølgende bliver i stand til helt eller delvist at vedligeholde eller behandle dig selv på egen hånd gennem livsstilsændringer, kost og motion.

Micha Grøn har siden 2006 arbejdet som almen praktiserende fysioterapeut hos Strandvejens fysioterapi og træning, og kan behandle alle former for fysiske problemstillinger. I dag holder Micha Grøn Fertilitet og Fysioterapi til lokaler i Hellerup Sundhedscenter, herunder Strandvejens Fysioterapi og træning. Hun afholder endvidere undervisning i PILATES og efterfødselstræning. Læs mere under HOLD.