Behandling

Fertilitetsbehandling - Graviditetsbehandling - Gynækologisk fysioterapi - Urologisk fysioterapi - Obstetrisk fysioterapi - Almen fysioterapi

Behandlinger som tilbydes af Micha Grøn er specialiserede og målrettet kvinder og mænd. Behandling før, under og efter en graviditet, efter operationer eller traumer i bækkenregionen og underliv. Smerter i bækkenet eller underlivet, seksuel dysfunktion eller problemer i relation til bækkenbundens strukturer.

Du vil altid blive mødt af en fysioterapeut med høj faglighed, der tager udgangspunkt i dig. Alle behandlinger indledes med en grundig undersøgelse, hvor årsagen til og udbredelse af dine symptomer udredes. Behandlingen fastsættes herudfra og indeholder altid en manuel terapeutisk del og en træningsdel, hvor du bliver i stand til på egen hånd at afhjælpe eller forebygge dine symptomer og smerter.

Der anvendes forskellige manuelle teknikker og øvelsesterapi til behandling. Træningsterapien består af hjemmeøvelser.

Jeg deltager løbende i kurser i relation til mit interesseområde, og er i tæt dialog med andre faggrupper som læger, gynækologer, urologer, jordemødre og osteopater for at give dig den bedste hjælp. 

Du kan læse mere om de forskellige symptomer der behandles under de forskellige menupunkter nederst på forsiden:

For barnløse

- For gravide

- For kvinder og mænd