Fysioterapi til mænd

Jeg har gået til en perlerække af behandlere i det seneste par år på jagt efter bedring. Du har overhalet alle de andre! Hans Henrik
Underlivet er en del af hele kroppen

Specialiseret fysioterapi til mænd

Symptomer

Når vi oplever symptomer fra kroppen, kan det både være en reaktion på en umiddelbar belastning – en sygdom, operation eller et traume, men det kan også opstå efter langvarig belastning som stress, inaktivitet eller som følge af tidligere operationer, skader og infektioner. 

De typiske symptomer jeg behandler i klinikken er: 

Behandling

Gennem specifik behandling hjælpes din krop til  at regulere sig selv og genfinde sin balancen. 

Behandling af underlivet består typisk af både en udvendig behandling af strukturer, jeg kan nå på kroppens yderside, og en indvendig behandling af strukturerne i underlivet, som jeg kan nå via endetarmen. 

Al tilgang foregår med dyb respekt for dig og den tilstand kroppen befinder sig i. Jeg guider dig og dit nervesystem til at mærke og bevæge din krop og dine tanker, så du kan forstå kroppens signaler og indgå som en aktiv medspiller i dit behandlingsforløb. Mit mål er at du skal føle dig tryg. 

Konsultationer efter aftale

Bestil tid til en konsultation.

Har du behov for fysioterapi? Bestil en konsultation online eller ved at ringe eller skrive til klinikkens mail/SMS. 

Kontakt også gerne klinikken med spørgsmål om en behandling er relevant for dig. Du er også velkommen til at søge råd om og vejledning i, hvad du selv kan gøre. 

Telefonen besvares imellem behandlinger og er åben alle hverdage ml. kl. 9 – 15