Øvelser

Move your body and your heart will follow

Nyttige links

Uanset hvor du bor i Danmark, skal du have adgang til den bedste hjælp og træning. Link til hjemmesider med onlinetræning udviklet af dygtige mennesker jeg anbefaler og samarbejder med i behandlingsforløb:

Denne guide er vores gave til alle kvinder der har født. Jeg har udviklet den i samarbejde med Fysioterapeut Elin Solheim og Jordemoder Gry Senderovitz, som jeg ejer virksomheden Empelvic ApS sammen med. I guiden finder du funktionelle øvelser til en velfungerende bækkenbund. Læs også om fysioterapi efter fødsel.

Blid og effektiv genoptræning efter fødsel med fokus på delte mavemuskler – rectus diastase. Der er studier, der viser, at ca. 40 % af kvinder ikke heler naturligt efter en graviditet og fødsel. Deres bindevæv og mavemuskler trækker sig ikke sammen selv efter 6-8 måneder fra de har født. Dette har konsekvenser for din kernes funktion, dit underliv og livsglæde generelt.
Fertilitetsfremmende Mojzisovaøvelser for dig der vil forberede dig på graviditet eller forebygge abort. Mojzisova udviklede dette koncept i 1970érne og hendes forskning viser, at op mod 35% af infertile kvinder (afhængig af alder) der dagligt laver øvelserne bliver gravide uden yderligere behandling. (Kilde: Volejnicova 1992).

Genoptræning efter fødsel ved kejsersnit, hvor du ønsker at tage hensyn til helingen af dit arvæv. Genoptræning efterkejsersnit skal foregå med hensyntagen til vævets heling og fremtidig funktion. Træn med Heidi Holm, som har mange års erfaring og i sin tid stod bag hjemmesiden ’kejserinderne’.

SofieB.dk

Til dig der elsker yoga og gerne vil tage hensyn til dit underliv. Dette univers henvender sig primært til kvinder, men jeg anbefaler også siden til mænd. Du guides gennem enkle rutiner og bliver samtidigt fyldt af en skøn feminin og let energi med Anne Sofies skønne væsen. Du kan vælge mellem forskellige hold fra genoptræning efter fødsel til yoga every damn day, som er daglige små yogarutiner på ca. 10 min. varighed.

Gennem klinisk hypnose styrkes din evne til at blive gravid. nyde din graviditet og forberede dig til fødslen. Flere studier undersøge effekten af hypnose i forbindelse med behandling for ufrivillig barnløshed. Et studie fra 2005 viste at sandsynligheden for graviditet efter IVF i hypnosegruppen var 28%, men den var 14% i kontrolgruppen som ikke fik hypnose.( Kilde: levitas et al. Fertility and sterility, 2006)

6 enkle øvelser til dig der er mand og har kroniske smerter i bækkenbunden. Kronisk prostatitis hedder diagnosen på kroniske smerter i bækkenbunden. Kun 5% af mænd med betændelse i i prostata har dog smerter i bækkenbunden. For høj spænding i bækkenbunden eller andre restriktionener i underlivet kan give smerter. Brug disse øvelser til at lindre smerterne. Læs også her om kronisk prostatis.

Konsultationer efter aftale

Kontakt for mere information eller tidsbestilling

Har du behov for fysioterapi? Bestil en konsultation online eller ved at ringe, skrive til klinikkens mail/SMS. 

Kontakt også gerne klinikken med spørgsmål om en behandling er relevant for dig. Du er også velkommen til at søge råd om og vejledning i, hvad du selv kan gøre. 

Telefonen besvares imellem behandlinger og er åben alle ugedage fra kl. 9 – 15