Fysioterapi for kvinder

‘Der er sket noget, siden jeg startede i behandling hos dig…mit underliv er flyvende‘. Rikke

Underlivet er en del af hele kroppen

Specialiseret fysioterapi for kvinder

Jeg behandler årsagerne til dine symptomer og ikke kun dine symptomer.

Derfor vil du opleve, at jeg i min undersøgelse og behandling tager udgangspunkt i hele din krop og ikke kun dit underliv eller symptomer.

Symptomer

Når vi oplever symptomer fra kroppen, kan det både være en reaktion på en umiddelbar belastning – en sygdom, operation, en fødsel eller et traume, men det kan også opstå efter langvarig belastning som stress, inaktivitet eller som følge af tidligere operationer, stråleskader, infektioner, graviditet/fødsler mv. 

Symptomer kan være smerte, nedsat kontakt til kroppen eller dele af kroppen, det kan komme til udtryk som konstant spænding i kroppen eller svaghed i muskler, overfladisk respiration, forstyrret fordøjelse eller øget tissetrang. Også vores immunforsvar og hormonsystem kan være ude af balance. Vores generelle overskud vil være påvirket og vi kan opleve, at vi ikke kan udvikle os og komme i balance igen.

Behandling

Gennem specifik behandling hjælpes din krop til  at regulere sig selv og genfinde sin balancen. 

Behandling af underlivet består typisk af både en udvendig behandling af strukturer, jeg kan nå på kroppens yderside, og en indvendig behandling af strukturerne i underlivet som jeg kan nå enten igennem skeden eller via endetarmen. 

Al tilgang foregår med dyb respekt for dig og den tilstand kroppen befinder sig i. Jeg guider dig og dit nervesystem til at mærke og bevæge din krop og dine tanker, så du kan forstå kroppens signaler og indgå som en aktiv medspiller i dit behandlingsforløb. Mit mål er at du skal føle dig tryg. 

Empelvic

Jeg er med-udvikler og designer af et hjælpemiddel til bækkenbunden, som giver mulighed for enkelt og effektivt at tilgå bækkenbundens strukturer. Empelvic puden og metoden støtter undersøgelsen og behandlingen ved at hjælper dig med at genskabe kontakt til, afspænde og genoptræne din bækkenbund.

Jeg bruger Empelvic i min tilgang, og du vejledes og guides i at bruge den til hjemmetræning. Du har mulighed for at låne en pude til afprøvning hjemme.

Kun for Kvinder

  • Prolapser dvs. nedsynkning af underlivsorganer i form af blære – cystocele, endetarm – rectocele, livmoder -uterusprolaps, eller livmoderhals/vaginaltop/tyndtarm – enterocele
  • Inkontinens
  • Menstruationssmerter og Uregelmæssig cyklus
  • Smerter ved samleje/dyspareuni
  • Skedekrampe/Vaginisme
  • Arvævsbehandling efter kejsersnit, hysterectomi – fjernelse af livmoderen og lignende operationer i underliv og maveregion
  • Bækkensmerter, kroniske eller akutte efter traume, operationer eller fødsler/graviditet
  • Endometriose smerter og funktion
Jeg vil bare sige dig tak, for at give mig en krop tilbage, som jeg kan holde ud at være i. T
iStock-1045270428 (1)
Konsultationer efter aftale

Kontakt for mere information eller tidsbestilling

Har du behov for fysioterapi? Bestil en konsultation online eller ved at ringe, skrive til klinikkens mail/SMS. 

Kontakt også gerne klinikken med spørgsmål om en behandling er relevant for dig. Du er også velkommen til at søge råd om og vejledning i, hvad du selv kan gøre. 

Telefonen besvares imellem behandlinger og er åben alle ugedage fra kl. 9 – 15