Rationalet bag manuel fertilitetsbehandling

Der findes ikke en egentlig uddannelse i at behandle fertilitet med fysioterapi. Jeg er uddannet urologisk, gynækologisk og obstetrisk fysioterapeut, har læst et hav af videnskabelige artikler om emnet, og taget mange forskellige målrettede kurser, senest organterapi uddannelse hos Barral Institute, for specifikt at kunne behandle det reproduktive system hos både kvinder og mænd. Er du nysgerrig på at viden mere om baggrunden for manuel fertilitetsbehandling, har jeg følgende anbefalinger, du kan tjekke ud:

1) Mojzisova methode. Den bedst dokumentrede tilgang til behandling af infertilitet. Metoden er udviklet i Tjekkiet, hvor alle par der søger hjælp til behandling af barnløshed i det offentlige system, henvises til fysioterapi før et medicinsk behandlingsforløb. Metoden består af både manuel behandling og øvelser. Succesraten for graviditet er 34,3% alt efter alder.

2) Wurn Technique: www.clearpassage.com Læs bl.a. om forskning der omhandler:

Behandling af lukkede æggeledere med manuel terapi.

Succesraten for naturlig graviditet efter behandling er 71%

Behandling af infertilitet og at øge chancen for IVF graviditet med manuel terapi.

Succesraten for graviditet er 67%

Behandling af endometriose med manuel terapi.

61% fik færre menstruationssmerter

80% fik færre smerte ved samleje

93% oplevede generel forbedring i deres sexliv

3) Mercier Therapy: www.expectamiracle.life

Jennifer Merciers metode er både både dansk og international anerkendt og har i et medicinsk publiceret studie haft en succesrate på 83%.

Læs mere om min manuelle fertilitetsbehandling i Charlottenlund.